kopfoto

WOODTECH BV   Uw specialist voor houtbewerkingsgereedschappen.

WOODTECH BV is sinds 2002 actief als importeur van houtbewerkings-gereedschappen. Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt als vertegenwoordiger voor diverse slijperijen achte Maalderink sr. de tijd rijp om samen met één van zijn zonen de stap te wagen als zelfstandig ondernemer. Hierbij steunend op zijn ervaring en vaste relaties die hij door de jaren heen als vertegenwoordiger had opgebouwd.

Uitgangspunt, was en is, om het beste gereedschap voor de “scherpste” prijs op de markt te brengen. Tot dan toe waren het enkele grotere “spelers” op de markt van Houtbewerkings gereedschappen die daarin de hoofdrol speelden. Als WOODTECH BV zijn we altijd opzoek geweest naar de oorspronkelijke makers van alle gereedschappen. Uit dit zoeken is uiteindelijk, na veel vallen en opstaan, een vaste kring van leveranciers ontstaan die bewezen hebben, aan de hoge eisen, die de Nederlandse markt stelt te kunnen voldoen. Dankzij hun kwaliteit en betrouwbare leveringen heeft WOODTECH BV zich een vaste plaats verworven op de markt van: CNC-PKD Gereedschappen, HM-Zagen, VHM-frezen, VHM-Drevelboren, Wisselmessen en Schaafmessen.

WOODTECH BV wordt in dit alles krachtig ondersteund door FABA.S.A, één van de grootste en modernste producenten van hout- en kunststofgereedschappen in Europa. Mede hierdoor heeft WOODTECH BV zich ontwikkeld tot een, Specialist in Specials, d.w.z. ALLE afwijkende maten van Frezen, Zagen en Boren in HM, PKD, en HSS worden uiterlijk 3 weken na opdracht geleverd.

Naast deze importen was WOODTECH BV de eerste in Nederland die het hergebruik van ALLE HM- Profielmessen mogelijke maakte door de ontwikkeling van enkele polijstmachines. Ondertussen hebben we deze techniek verder verfijnd en kunnen we hiermee uw vaste kosten nog verder verlagen.


WOODTECH BV

SPECIALIST IN SPECIALS.